Tilat ja tuottajat

Tässä ovat Lähiruokasafarilla mukana olevat tilat ja tuottajat, lähde lauantaina 16.9. tutustumaan ja maistelemaan maakunnan herkkuja!

Tilapuoti_logo__WinCE_

Ahlmanin tilapuoti

Hallilantie 24, 33820 Tampere

Ahlmanin Tilapuodista löydät vaihtuvan valikoiman pientuottajien ja Ahlmanin oman Tilameijerin huippusuosittuja tuotteita

kehäkukka rakennus

Frantsilan Kehäkukka

Yrjö-Koskisentie 1, 39100 Hämeenkyrö

Kehäkukassa toimii viehättävä kahvila, kasvisravintola sekä yrtti- ja lahjatavaramyymälä. Pihapiirissä 300 yrtin näytepuutarha, käsityöpuoteja sekä m/s Purimo-laivan kotisatama.


Ilona logo 6cmx6,4cm

Gluteeniton Leipomo ILONA

Vikinraitti 5, 33880 Lempäälä (Sääksjärvi)

Gluteeniton Leipomo ILONA leipoo rakkaudella käsin gluteenittomat suolaiset ja makeat niin arkeen kuin juhlaan.

 

Villisian poikanen Kotitila

Helvetinportti

Helvetinkoluntie 707, 34870 Ruovesi

Helvetinportti on ravintola, kioski ja majapaikka Helvetinjärven kansallispuiston tuntumassa. Ravintolassa erikoisuutena läiruokaherkut villisiasta ja strutsista. Eläimiin on mahdollista tutustua viereisellä Helvetinportin kotitilalla.

 

iloinen

Iloisen Pojan Lähiruokakauppa

Palmrothintie 2, 33920 Pirkkala

Street Food Barissa tarjolla Safaripäivänä lähiruokatäytteisiä suolaisia ja makeita lettuja sekä burgereita. Lähiruokakauppa-autossa monipuolisesti tuotteita kotimaisilta tuottajilta.

leikki (1)

Ilolan Maatilamatkailu

Vedentaantie 30, 37850 Valkeakoski

Luomutilalla lähiruokaa, majoitusta, eläimiä rapsutettavaksi, ratsastusta, hämäläistä pitopöytää ja monenlaista muuta puuhaa kesäpäivän viettoon tai pitemmänkin visiitin ratoksi.

kaitajarvipieni

Kaitajärven tila

Kaitajärventie 46 34870, VISUVESI

Kaitajärven perinteikkäällä lammastilalla lammaskeittolounasta, tilan omaa karitsaa, taljoja, leivonnaisia ja käsitöitä.

korventausta_kyltti

Korventaustan tila

Villiläntie 309, 32740 Sastamala

Keikyässä sijaitsevalla Korventaustan tilalla tuotetaan Highland cattle-naudanlihaa. Tilalla toimii myymälä, josta voi ostaa itse tuotettua lihaa ja lihatuotteita sekä myös muiden tuottajien tuotteita, käsityötuotteita ym.

Vihannestori 2014

Kurjen biodynaaminen tila

Rautialantie 419, 37470 Vesilahti

Biodynaamisen tilan kesätorilta voi ostaa puutarhan satoa; juureksia ja vihanneksia sekä tilan lampaiden villasta kehrättyä lankaa ja lampaantaljoja.

kuuselantila-logo

Kuuselan lintutila

Asemantie 151, 38800 Jämijärvi

Kuuselan tilalta löytyvät kasvatetut laadukkaat kalkkunan ja ankan lihat pakastettuna tai palvattuna. Lisäksi tilalla on ankan, viiriäisen ja kanan munia. 

 KSK-logo

Kylmäsavukeisari

Yrittäjäntie 1 37910 Akaa

Kaikki Kylmäsavukeisarin tuotteet ovat lisäaineettomia, kuivasuolattuja ja aidolla puulla savustettuja. Toiminta kattaa myös ammattikalastuksen, kalastusalueena Vanajavesi. 

Mantereen tilan logo

Mantereen tila

Perälänraitti 39, Lempäälä

Mantereen tila tarjoaa lähellä tuotettua luomulihaa suoraan tilalta. Päätuotteitamme ovat ylämaankarjan liha sekä Mantereen luomukukko.

pensasmustikka Tyrnikka

Marjatila Tyrnikka

Korpiniementie 29, 36420 SAHALAHTI

Marjatila Tyrnikka on tyrnin, pensasmustikan ja mansikan viljelyyn keskittynyt marjatila Sydän-Hämeessä.

into_logo_netti

Mattilan Matkailutila ja Ruokapuoti Into

Kurkelantie 75, 39500 Ikaalinen

Tilan Ruokapuodilla paistuvat tuoreet munkit ja leivät läheisen luomutilan jauhoista. Safaripäivänä maistellaan tilan leivän päällä nyhtökukkoa ja -fasaania. Tilan eläimiin ja elämänmenoon tutustutaan koko perheen tehtäväradalla.

Metsäojan Slurp

Metsäojan Highland

Metsäoja 170, 35520 Juupajoki

Metsäojan laitumilla käyskentelevät sonnipojat syövät ainoastaan heinää. Lihaa on myynnissä myös monipuolisesti jalosteina.

 

Pajuparvi Helena Tiililä

Alikyläntie 6, 36600 Pälkäne

Tilan syyskuussa kypsyvät omat viinirypäleet myynnissä tilapuodissa. Tilapuodissa kahvila sekä tilan tuotteita, hilloja, hyytelöitä, mehuja ja yrttejä myytävänä. 

 Palviportti_logo

Palviportti

Parkunmäentie 2, 39100 Hämeenkyrö

Palviportti on parikymmentä vuotta toiminut liha-alan yritys aivan kolmostien varressa Hämeenkyrössä. Tehtaanmyymälän yhteydessä toimii myös kahvila.

Penttilän tila potturieska

Penttilän tila

Kajantilantanhua 2, 36720 Aitoo (Pälkäne)

Penttilän tilalla on jalostettu lähiruokaa 21 vuoden ajan. Tällä hetkellä tuotanto on keskittynyt peruna- ja juuresrieskan tekemiseen.

LOGO_pesonen_pieni

Pesosen Mehiläistarhat

Pukarantie 94, 38460 SASTAMALA

Pesosen Mehiläistarhat tuottaa ja valmistaa hunajaa sekä erilaisia hunajatuotteita, siitepölyä, propolista ja vahakynttilöitä.

2008-07-04 15.08.34

Rönnvikin Viinitila

Hämeenlinnantie 270, Pälkäne

Rönnvikin Viinitila on yksi Suomen suurimmista ja palkituimmista viinitiloista. Sijaitsemme erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Pälkäneellä, Laitikkalan Makukylässä.

suojarven_suklaatila_01

Suojärven Suklaatila

Liivalammintie 75, 34140 Ylöjärvi

Suojärven Suklaatilalla valmistetaan viettelevää suklaata rakkaudesta käsin työskentelemiseen. Tilapuodin tarjontaan kuuluu omien suklaiden lisäksi pääosin pirkanmaalaista maaseudun osaamista: lähiruokaa, käsitöitä, aitoja makuja ja uniikkeja lahjatavaroita.

tv_01

Teiskon Viini

Sääksniementie 76, 34240 Kämmenniemi

Teiskon Viini on tamperelainen tilaviinien ja liköörien valmistaja. Teiskossa palvelevasta Viinikioskista voi ostaa tuotteita mukaan tai maistella niitä paikan päällä miellyttävässä maaseutumiljöössä.

Tolvilan kartanon lammastila 2

Tolvilan Kartanon lammastila

Tolvilantie 1, 37830 Akaa

Tolvilan Kartanon lammastilalla toteutetaan ekologisten ja eettisten arvojen mukaista suomenlampaan kasvatusta. Olemme luomu- ja alkuperäisrotutila.

kynsilaukka_logo_ruskea_keltWEB-300x171

Vaihmalan Hovi

Vaihmalantie 144 37500 Lempäälä

Vaihmalan Hovin ruokafilosofiana on tarjota ruokaa lähellä tuotetuista ja puhtaista raaka-aineista. Isossa osassa ovat lähialueen lihat ja kala lähivesistä. Laadukasta ruokaa päivittäin.

Yrjölän

Yrjölän Marjatila

Maisematie 642, 39120 Mahnala (Hämeenkyrö)

Upeassa kansallismaisemassa sijaitseva Yrjölän Marjatila viljelee mm. mansikkaa, vadelmaa, maissia, hernettä, perunaa, herukoita ja omenoita. Tilalla palvelee Suoramyymälä Puimasuuli kahvioineen.