Tee oma Safari

Safaripäivästä kannattaa ottaa kaikki irti ja kierrellä saman tien useammissa kohteissa. Osa tiloista on auki vain Safarilauantaina ja muillakin on spesiaalia safaria varten viritettyä ohjelma.

Safarikartta 2017 julkaistaan syyskuussa Moron keskiaukeamalla. Kannattaa ottaa talteen ja reissulle mukaan! 

Vuoden 2016 safarikohteet

Tässä sähköisenä kaikki viime kohteet kartalla, mobiilia suunnistusta helpottamaan ja alla muutama valmis reissuehdotus. Safaripolut ovat oiva väline oman matkan suunnitteluun ja moni tiloista toivottaa kävijät tervetulleiksi ympäri vuoden.

Safaripolut

Kartta täynnä maistuvaa lähiruokaa, mutta mihin sitä oikein menisi? Ei hätää, olemme koonneet valmiita reittiehdotuksia! Jokainen polku on oma kokonaisuutensa täynnä mahtavia kohteita. Käytä sellaisenaan, tai muokkaa omanlaisesi polku. 

Ylöjärven polku

Polun ensimmäinen kohde Suojärven Suklaatila. Seuraavana poiketaan Luhalahden perinteikkäässä Kyläpuodissa ja suunnataan kohti lounasta Seitsemisen Portille. Viimeisenä käydään nappaamassa marjaherkut kotiin Särkilammin Marjatilalta. 

Vilppulan polku

Vilppulaan suuntautuva retki aloitetaan Marjatila Tyrnikan kautta. Siellä pääsee nauttimaan vaikka aamukahvit pullan kera, samalla kun otetaan erilaiset marjaherkut matkaan. Seuraavana päästään näkemään highland-karjaa Metsäojan Highland-tilalla. Muistathan ottaa kylmälaukun! Viimeisenä retkikohteena on Teiskon Viinin upeassa miljöössä tuotteiden maistelu.

Hämeenkyrön polku

Hämeenkyrön retki aloitetaan Frantsilan Kehäkukasta. Paikanpäällä päästään nauttimaan vaikka kahvilasta ja yrteistä. Seuraavana tiedossa on Yrjölän Marjatilan monet huvit ja herkut. Näiden jälkeen käydään vielä katsastamassa Palviportin tuotteet. 

Sastamalan polku

Pesosen Mehiläistarhat aloittaa Sastamalan lähiruokapolun. Makean aloituksen jälkeen lähdetään tutustumaan Ylämaankarjaan Korventaustan tilalle. Paikalla on grilli kuumana highland-makkaroista! Seuraavana suunnataan Vuohelan lammastilalle ja tutustutaan sen asukkeihin. Viimeisenä kurvataan Kantolopeen tilalle.