Ilmoittaudu mukaan Moron Safaribussiin!

Aamulehden Moron Lähiruokasafaribussi kuljettaa jälleen 40 onnekasta lukijaa maistelemaan paikallisia herkkuja. Osallistu arvontaan Moron sivuilla 7.9. mennessä ja voit voittaa ikimuistoisen makumatkan Pyhäjärven idyllisiin maisemiin!

Arvontalomake löytyy täältä!

Retkellä pistäydymme idyllisessä Vaihmalan Hovissa ja upealla perinteikkäällä Kurjen biodynaamisella tilalla, laitamme suut makeaksi Mesimestareilla ja kapuamme lopuksi nostalgisesti Iloisen Pojan Lähiruokakauppa-auton kyytiin. Luvassa taatusti hauska päivä, hyvää ruokaa ja mielenkiintoisia kohteita.

Bussiretki on osa 16.9. vietettävää Lähiruokasafaria ja valtakunnallista Osta -tilalta -päivää. Safaripäivänä tilat ja tuottajat ympäri Pirkanmaata kutsuvat vierailijoita kylään tutustumaan ruoan alkulähteisiin. Eli ei kannatta lannistua, jos arpaonni ei osu kohdalle, vaan napata talteen 14.9. ilmestyvä Moron safarikartta ja tehdä oma löytöretki herkkujen äärelle!